dentendre@dentendre.hu

Telefon: +36-70/383-5562

1054. Budapest, Bank u. 6. (Térkép)

A Dentendre Fogtechnikai Laboratórium

A DENTENDRE FOGTECHNIKAI LABORATÓRIUM, fogorvosok által megrendelt magas színvonalú fogtechnikai pótlások elkészítésére szakosodott, rendezett jogi háttérrel működő, az aktuális munkaügyi szabályoknak megfelelően alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozás, mely a 1126. Budapest, Böszörményi út 8. szám alatti telephelyen működött 2005 óta, ez után 2015-ben átköltözött egy kényelmesebb és nagyobb telephelyre a 1124 Budapest, Tamási Áron utca 41. szám alá, majd 2017. június 26-ától a 1054. Budapest, Bank u. 6. szám alá a belvárosba költöztünk.

Laboratóriumunk hosszú távú célja a fogorvosok által képviselt páciensek rágóképességének és orális esztétikájának pontos, minden igényt kielégítő helyreállítása. Ennek érdekében munkatársaink minden szükséges szakmai elvárásnak megfelelnek, folyamatos képzésben részesülnek és munkájukat magas fizikai kvalitásokkal rendelkező fogtechnikai környezetben valósítják meg. Az általunk készített munkákat legjobb tudásunk szerint, teljes felelősségvállalás mellett, egységes csapatban gondolkodva, művészi színvonalon hozzuk létre. Hisszük, hogy a hosszútávú, sikeres együttműködés feltétele a pontos és precíz munkafolyamatok betartása, minőségi munka minőségi anyagokból való készítése mind a fogorvos, mind a páciens teljes megelégedettségére. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezen feltételeknek folyamatosan eleget tegyünk és fogorvos partnereinkkel minden esetben megtaláljuk a szakmai közös nevezőt.

A gipszminta egy fogtechnikai labor névjegykártyája ...

Esztétikus és minőségi mintakészítés, precíz artikulálás, gyorsaság, tisztaság. Nem ismeretlen fogalmak ezek, amikor mosolyogva hozzálátunk egy tökéletesnek értékelt precíziós fogászati lenyomat kigipszelésének mintakészítő kollégánk segítségével.

Munkakörnyezetünk

Laborunk elhelyezkedése, könnyű megközelíthetősége és komfortos kialakítása páciensek számára is biztosítja a kellemes környezetben és barátságos hangulatban elvégzett fogszín regisztrációt, illetve egyedi fogszín festést. Ilyenkor nagy örömünkre szolgál, hogy mi is részesei lehetünk egy páciens megelégedettségének és mosolyának, mikor meglátja a tükörben az egyedileg készített pótlását.

Fogtechnikánk a térképen

Figyelmünk nagy részét most a CAD/CAM technológia fejlesztésére fordítjuk. Célunk, hogy széles körben - mind fogorvosi, mind fogtechnikai berkekben - ismert és elismert „cirkon-labor” legyünk, aminek érdekében jelentős technikai és humán hátteret építettünk ki.

Munkatempónk

Az átfutási idő az általános elvárásokhoz lett kialakítva, figyelembe véve a minőségi anyaghasználat által megkívánt munkafolyamatok pontos betartását. Természetesen bizonyos feltételek mellett, „utazó páciensek” különleges kéréseit is kiszolgáljuk.

Főbb termékeink

Összes termékünk

Kapcsolattartók

Paulinyi Endre, tulajdonos

Lelkesedése a fogtechnika iránt, és a több mint 10 év alatt szerzett szakmai tapasztalata hozta meg a kedvet és elhatározást egy saját laboratórium elindításához. Folyamatos fejlesztés és megújulni vágyás jellemzi. Hitvallása, hogy az összefogott erő, és szakértelem mindenki javát szolgálja.

További munkatársaink
+36-70/383-5562
foto@dentendre.hu
térkép
Dentendre Kft.


...vegye fel velünk a kapcsolatot:

Kerüljünk kapcsolatba!