dentendre@dentendre.hu

Telefon: +36-70/383-5562

1054. Budapest, Bank u. 6. (Térkép)

Fogtechnikánkban mivel dolgozunk és hogyan?

Fő profilunk a Cirkónium pótlások és az Implantációs restaurációk kivitelezése, de természetesen kielégítünk hagyományos protetikai igényeket is.

Porcelán leplezés

Az újonnan kialakított porcelános helyiségben öten foglalkoznak kerámia leplezéssel, grádia korona ill. inlay készítéssel, valamint művészi színvonalú préskerámia koronák és inlay-ek is ezen kezek közül kerülnek ki. Egyik porcelános kollégánk fémes területen tevékenykedett nálunk évekig, majd felismerve magában a tehetséget - és pár kurzust elvégezve - idéntől átült a hölgyek közé, így esztétikai érzékét, valamint maximális precizitását a porcelános részlegen kamatoztatja tovább.

CAD/CAM fogászati digitalizálás

A digitalizálás a fogászat jövője. Mi a jövő vízióját valósítjuk meg CAD/CAM részlegünk kialakításával. Cirkónium pótlások készítésével foglalkozó kollégánk komoly szakmai tapasztalattal érkezett hozzánk. Tudása alkalmassá tesz minket közvetlen implantátumra lecsavarozható hídpótlások elkészítésére, ami jelentős minőségi ugrást képvisel a rögzített pótlások megítélésében és kezelhetőségében.

Mikroszkópok

A pontos és precíz munkavégzés igénye megköveteli a tökéletességre való törekvést. Akkor nyerhetünk betekintést a fognyűvő manók világába, és gördíthetünk akadályt a pusztító létezésüknek, ha elzárunk minden támadási felületet. Eddig, és ne tovább.

Erre csak akkor van lehetőségünk, ha teljes mértékben, minden dimenzióban kontrolláljuk munkánkat.

Mikroszkópjaink hússzoros nagyítást tesznek lehetővé. Ez elegendő ahhoz, hogy a koronaszél lezárása tökéletes átmenetet képezzen a gyökér lefutással, ezzel megvalósítva a felszíni koherenciát, ami garantálja munkáink hosszútávú sikerességét.

Logisztika, megrendelés kezelés:

Számítógépes adminisztráció

Számítástechnikai hátterünk részét képezi egy több éves tapasztalat alapján, általunk fejlesztett szoftver, melynek segítségével napi / heti / havi / stb. szinten maximális pontossággal tudjuk nyomon követni az összes munkafolyamatot, így a csúszások esélye minimálisra csökkent. Minden munkáról minden információ digitálisan rögzítésre kerül, és a munka végeztével pontos elszámolást, valamint minden fontos adatot tartalmazó Garancia jegyet nyomtatunk ki (vagy küldünk el emailben). A program különféle statisztikai adatok, kimutatások egyszerű elkészítésére is alkalmas, miáltal könnyen felismerjük és kezeljük esetleges hiányosságainkat.

Saját futárszolgálat

Munkaszállításunk precíz és pontos, évek óta nem késtünk egyetlen munkával sem. Futár kollégánk régóta dolgozik nálunk, betéve ismeri a várost, így akár sötétben is odatalál mindenhová...

Munkatársaink

Alapanyagaink:

Anyagok, amikkel dolgozunk
+36-70/383-5562
foto@dentendre.hu
térkép
Dentendre Kft.


...vegye fel velünk a kapcsolatot:

Kerüljünk kapcsolatba!